Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri - Kastamonu

Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri - Kastamonu

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle program gerçekleştirildi

Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından Tosya Müftülüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen programda şiir ve ilahiler okundu.

Okul Müdürü Mehmet Karadağ, burada yaptığı konuşmada, kutlu doğumun, bir devrin kapanıp, yeni bir devrin doğuşu olduğunu söyledi.

Programı düzenleyen öğrencilere teşekkür eden Karadağ, "Sınırda nöbet tutan askerimize, vatan için şehadet şerbetini içmeye hazır erimize Mehmetçik adını biz verdik. Evet bütün bunları biz yaptık. Bu hasletimizle millet olarak birlikte sevindik, birlikte ağladık. Hepimizin malumu olduğu üzere kutlu doğum şerefli doğum demektir. Kutlu doğum, bir devrin kapanıp, yeni bir devrin doğuşudur. Hakkın ve adaletin, zulmü ve haksızlığı boğuşudur. İlmin, irfanın cehaleti ve bağnazlığı kovuşudur. Bunun için kutlu doğum deyince heyecanlanıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, Kutlu Doğum Haftası’nı kutlarım.”

Programa, Kaymakam Yusuf Cıbır, Belediye Başkanı Kazım Şahin, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Sefer Sezerve diğer ilgililer katıldı.

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.