Instagram çöktü mü? Whatsapp hata veriyor

Instagram çöktü mü? Whatsapp hata veriyor

Dünya genelinde milyarlarca kullanıcısı olan Whatsapp ve Instagram'a erişim sorunları yaşanıyor. Whatsapp'ta fotoğraflar gitmiyor. Instagram ise akış yenilemedi hatası veriyor. Peki Whatsapp ve Instagram çöktü mü?

Türkiye genelinde Whatsapp fotoğraf indirilemiyor hatası kullanıcıların canını bir hayli sıkmış durumda. En popüler resim paylaşma uygulaması olan Instagram'da ise 'akış yenilemedi' veya 'içerik indirilemiyor' hataları yaşanıyor. Peki Whatsapp çöktü mü? Instagram çöktü mü? Cevabı haberimizde...

Whatsapp çöktü mü?

Saat 16.00'dan itibaren en popüler anlık mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp'ta kullanıcılar birbirleri ile fotoğraf paylaştıklarında 'Fotoğraf indirilemiyor' hatası ile karşılaşıyorlar. 2 saati aşkın süredir Whatsapp üzerinden fotoğraf başta olmak üzere bir medya dosyası paylaşmak mümkün olmuyor. Bu nedenle kullanıcılar büyük sorun yaşıyor. Fakat kullanıcıların mesajları anlık olarak gitmeye devam ediyor.

Instagram'a ne oldu?

Whatsapp gibi Instagram kullanıcıları da sorunlar yaşıyor. Instagram'a girildiği anda 'akış yenilemedi' uyarısı veriliyor ve yeni bir paylaşım yapmak mümkün olmuyor.

'Dünya genelinde problem var'

Ulaştırma Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada bu sorunların global bir kesintiden kaynaklandığını ve Türkiye'nin de etkilendiğini söyledi. Sorunun ne zaman çözüme kavuşacağı şimdilik meçhul.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.