Dünya Rekoru'nu kıran otomobil

Dünya Rekoru'nu kıran otomobil

Türkiye'de sadece 200 adet satışa sunulacak olan Jaguar F-Pace, ilk günden yoğun talep gördü.

Kosifler Oto, Bostancı showroomunda düzenlediği lansmanla Jaguar F-Pace'i satışa sundu. Dünya'nın en büyük 360o halka dönüşünü tamamlayarak Guiness Dünya Rekorunu kıran Jaguar'ın ilk SUV modeli F-Pace tanıtım gününde 25 kişiye satıldı.

Kosifler Oto Yönetim Kurulu Üyesi Selim Kosif, “Jaguar F-Pace ilk etapta Türkiye'de 200 adet satışa sunulacak. Fakat F-Pace ilk günden başarılı bir satış grafiği yakaladı. Türkiye için sunulan 200 adet otomobili eylül ayına kadar satacağımızı düşünüyorum. Özellikle F-Pace modelinin satışa sunulmasıyla birlikte sokaklarda Jaguar marka otomobilleri bundan sonra daha çok göreceğiz. Bununla birlikte son yıllarda artış gösteren Premium araç satışlarının bu yıl da istikrarını koruyacağı düşüncesindeyim. Biz de Kosifler Oto olarak, geçen yıl Land Rover'da yakalamış olduğumuz Türkiye satış liderliğine umarım bu yıl Jaguar markasını da ekleyeceğiz” dedi.

“Activity Key” ile otomobiliniz her zaman kolunuzda
Jaguar F-Pace'in öne çıkan önemli bir diğer özelliğinin Activity Key olduğunu söyleyen Selim Kosif, “Bu özellik sayesinde artık otomobilinizin kontrolünü her an bileğinizde taşıyacaksınız. Su geçirmeyen bu bileklik, istediğinizde anahtar yerine geçebiliyor. Kapıları açma ve kilitleme işlevlerini bu bileklikle rahatça yapabiliyorsunuz. Böylece “anahtarı nereye koyacağım” derdi de bitmiş oluyor” dedi.

İki motor seçeneğiyle satışa sunulacak olan F-Pace, dinamik ve şık tasarımı, düşük yakıt tüketimi ve standart 3 yıl /sınırsız km garanti avantajı ile ön plana çıkıyor. 2.0 litre 180 beygir ve 3.0 litre 300 beygir dizel motor seçeneğiyle satışa sunulan F-Pace, hem performans hem yakıt ekonomisi arayanlar için iddialı bir seçenek. 0'dan 100 km'ye 8.7 saniyede çıkan F-Pace, ortalama 5.3 litre yakıt tüketiyor. Ayrıca Jaguar F- Pace, %80 alüminyumdan üretilen ve segmentinde alüminyum yoğunluğu olan tek monokok gövdeye sahip otomobil. F-Pace Türkiye'de 88 bin Euro'dan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

 

Yeni Şafak

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.