Aldığı cipsi iade eden Mustafa: israilliler çocukları öldürdüğü için almadım

Aldığı cipsi iade eden Mustafa: israilliler çocukları öldürdüğü için almadım

Rize'de bir çocuk, aldığı cipsin İsrail ürünü olduğunu anlayınca markete koştu. Cipsi iade etti, yerine başka bir ürün aldı. Bu hareketi ile birçok kişinin takdirini topladı.

Rize merkez Mermerdelen Mahallesi'nde küçük çocuk, cips alarak marketten ayrıldı. Bir süre sonra geri dönen çocuk, cipsin israil malı olduğunu ve değiştirmek istediğini söyledi.

Markete giren Rizeli Mustafa Topuz, "Kusura bakmayın, israil malı olduğunu unuttum da. Değiştirebilir miyim?" dedi.

"İSRAİL ÇOCUKLARI ÖLDÜRÜYOR"

"israilliler, çocukları öldürdüğü için onları almamayı tercih ettim" diyen küçük çocuk, Gazze'de yaşıtlarının katledilmesine, annesiz-babasız-kardeşsiz bırakılmasına duyarsız kalmadı.

Çocuğun hareketi karşısında duygulanan market sahibi de "israil malı olduğunu unuttuğunu ve bunu değiştirmek istediğini söyledi. Zaten etkilenmiştim yeteri kadar olaydan etkilendiğim için Mustafa’nın da öyle söylemesi daha fazla duygulandırdı beni. Hoşuma da gitti." dedi.

BOYKOT KAMPANYASI BÜYÜYOR

israil menşeli ya da israilin katliamına destek veren markaları boykot kampanyası büyüyor. Alışveriş listelerinden o ürünler tek tek çıkarılıyor.

israil menşeli ürünler için başlatılan boykot edilmesi için başlatılan çağrıya tüketiciler kayıtsız kalmadı. Günlük hayatta sıklıkla kullanılan markaların yerini alternatif ürünler almaya başladı. Tüketici alternatif tercihini yerli üretimden yana kullandı.

trthaber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
2 Yorum