70 yaşında çırak

70 yaşında çırak

Öğrenme azmiyle yaşına rağmen grafik ve animasyon eğitimi alıyor

Orhan Karanfil'in haberi  
 
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KOMEK) Mehmet Ali Paşa Kurs Merkezi'nde grafik ve animasyon eğitimi alan Esma Denizli (70)'nin azmi görenlerin takdirini kazanıyor. Denizli yaşına rağmen derslerde hiç zorlanmadığını ve büyük bir zevkle kursa devam ettiğini ifade etti.

Öğrenme hırsıyla gençlere taş çıkartan Denizli, ilkokulu bitiremese de bilgisayar kullanmayı kısa süre önce kursta öğrendiğini kaydetti.

Bilgisayar kullanımını daha da ilerletmek için grafik ve animasyon kursuna katıldığını dile getiren Denizli, "İlkokulu dahi bitiremedim. Aldığım bu eğitim bana çok faydalı oldu. Bilgisayarın açma düğmesine basmaktan bile çekinirken, şimdi grafik çalışmaları yapıyorum." diyerek mutluluğunu ifade etti.

Bir sonraki dönem web tasarımı kursuna katılacağını da belirten Denizli, "Herkes, boş vakit geçirmek yerine dilediği branşta kendisini yetiştirmeli. Bu kursların açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Azmin her zaman başarıyı getireceğini kaydeden Esma Denizli, kadın olmasına rağmen 37 yıldır Kocaeli'nde oto tamiri sektöründe kendi iş yerinde çalıştığını sözlerine ekledi.