4 Ağustos ehliyet sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?

4 Ağustos ehliyet sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?

Ehliyet sahibi olabilmek için 4 Ağustos 2018 Cumartesi günü MEB tarafından yapılan ehliyet sınavı sonuçları merak ediliyor. Binlerce kişiyi ilgilendiren 4 Ağustos Ehliyet sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?

Her yıl 5 defa yapılan ehliyet sınavlarının sıradaki ayağı 4 Ağustos 2018 Cumartesi günü yapıldı. Yapılan yazılı sınavda sürücü adaylarına ilk yardım, motor, trafik, trafik adabı ile ilgili sorular yönetildi. Sınavın ardından geçen 24 saatin ardından sürücü adayları heyecanla 4 Ağustos Ehliyet Sınavı Sonuçları için bekliyor. Ehliyet sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Bu yılın ilk sınavı 10 Şubat tarihinde yapılmıştı. 4 Ağustos'ta yapılan ehliyet sınavında adaylara 50 soru soruldu. Sınava dair soru ve cevaplar henüz yayınlanmadı. MEB'in soru ve cevaplarını bir kaç gün içinde açıklaması bekleniyor.

Ehliyet Sınavı Sonuçları ne zaman açıklanacak?

4 Ağustos Ehliyet Sınavı sonuçlarına ilişkin Milli Eğitim Bakanlığı'ndan beklenen açıklama geldi. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre sonuçlar 16 Ağustos 2018 Perşembe günü açıklanacak.

Ehliyet sınavı için baraj puanı 70 olarak belirlendi. Sınavı geçerek direksiyon sınavına girmeye hak kazanmak isteyen sürücü adayları sınav sonucunda en az 70 puan almak zorundalar.

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.