2019 LGS sayısal soruları zor muydu? LGS yorumları

2019 LGS sayısal soruları zor muydu? LGS yorumları

1 Haziran sabahı itibari ile merkezi yerleştirme ile öğrenci alan liselere gitmek isteyen ilköğretim son sınıf öğrencileri 2019 LGS'de ter döktü. Sınavdan çıkan öğrenciler LGS sayısal soruları nasıldı? sorusuna yanıt aramaya başladı.

Zorlu LGS maratonu sona erdi. Milyonlarca öğrenci liselere girmek için 2019 LGS'de ter döktü. İki oturumda yapılan bu zorlu sınav sonrasında öğrenciler 150 bini aşkın kontenjanı bulunan liselerde yer bulmak için yarıştı. Peki 2019 LGS sayısal bölüm soruları nasıldı? 2019 LGS sayısal soruları zor muydu?

İki oturumda yapılan sınavın ilki 09.30'da başlayan sözel bölüm oldu. Bu bölüm için öğrencilere 50 soru için 75 dakika verildi. Sınavın ikinci oturumu sayısal bölümde yapıldı. 11.30'da başlayan 40 soruluk kısım için öğrencilere 80 dakika süre verildi.

2019 LGS SAYISAL BÖLÜM ZOR MUYDU?

40 soru için 80 dakika verilen sayısal bölümün bitmesi ile sınav sona erdi. Öğrenciler özellikle matematik kısmında çok zorlandıklarını ifade ediyor. Siz de altta bulunan yorum bölümünden sınavı tartışabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
2 Yorum