2019 KPSS Lisans Genel Kültür soruları nasıldı? Genel Kültür zor muydu?

2019 KPSS Lisans Genel Kültür soruları nasıldı? Genel Kültür zor muydu?

Memur olma hayali ile uzun süren çalışmalarını tamamlayan ve 2019 KPSS Lisans'a katılan milyonlarca kişi bugün sınavda ter döktü. Sınavdan çıkan adaylar Genel Kültür soruları nasıldı? sorusuna yanıt aramaya başladı.

14 Temmuz Pazar günü saat 10.15'te başlayan sınavda adaylara 120 soru için 130 dakika süre verildi. 2019 KPSS Lisans Genel Kültür sınavın en önemli ve en belirleyici bölümlerinden biri oldu. Sınav bitişinde adaylar 2019 KPSS Lisans Genel Kültür soruları zor muydu? KPSS Genel Kültür yorumları merak konusu oldu.

Sınavın ilk bölümü olan Genel Kültür'de 60 adet soru vardı. Bu kısımda memur adayların Tarih, Coğrafya, Vatandaşlık Bilgisi ve Güncel Bilgiler kısımlarından sorular soruldu.

2019 KPSS LİSANS GENEL KÜLTÜR YORUMLARI

Sınavdan çıkan adaylar internete sarılarak KPSS Genel Kültür nasıldı? sorusuna yanıt aramaya başladı. 60 soru sorulan ve 4 ayrı konudan soru sorulan kısım genel olarak orta zorluktaydı. Adaylar tarih sorularını uzun bulurken, coğrafya soruları bilgiye dayalı oldu.

Siz de altta bulunan yorum bölümümüze sınavın sizin için nasıl geçtiğini yazarak diğer adayların bilgisine sunabilir, tartışabilirsiniz.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum